Oportunitats i aliances per a la ciutat postcovid

30 de juny i 1 de juliol de 2020

30 de juny i 1 de juliol de 2020

“Àgora de Lleida. Oportunitats i aliances per a la ciutat postcovid” és un espai de debat i reflexió sobre la Covid-19 celebrat l’estiu de 2020 amb l’objectiu d’analitzar com incorporar els nous paradigmes que es deriven d’aquesta pandèmia global per construir, entre tots i totes, una Lleida més equitativa, saludable, segura i preparada per al futur.

Programa

Destacat

30/06

10.30 h “Després de la pandèmia: canviarà la nostra vida?” Conferència inaugural del filòsof Xavier Antich

El Congrés va arrancar tractant els eixos de Governança i excel·lència operativa, i Imatge, projecció i promoció de ciutat amb ponents com Tatxo Benet, Simona Levi, Ismael Peña- López i Marta Grañó. Hi va participar, també, la periodista Laia Servera (directora de l’InfoK) i la visió dels infants hi va tenir un lloc destacat.

Destacat

01/07

11.15 h Taula rodona amb Antoni Trilla, epidemiòleg i cap de medicina preventiva de l’Hospital Clínic

Àgora de Lleida es va endinsar en els eixos de la Igualtat, diversitat i inclusió i l’Emergència climàtica i sanitària amb veus autoritzades com les de Xavier Pelegrí o Joan Cuevas, entre altres, i es va obrir a la participació de tothom amb un taller amb l’economista Ramon Marrades.

Vídeos

Vols formar part del model de ciutat que s’ha de dissenyar després de la pandèmia del coronavirus?

Vols conèixer la visió d’experts i especialistes en salut, economia, antropologia o sociologia sobre com ha afectat a la societat aquesta crisi sanitària i social?

Des l’Ajuntament de Lleida organitzem les jornades “Àgora de Lleida. Oportunitats i aliances per a la ciutat Postcovid”.

Participa-hi! Del 30 de juny a l’1 de juliol

Més informació aquí:
https://agoralleida.paeria.cat/

Accediu a les sessions de l’Àgora de Lleida a Youtube

paeria.cat